fatenmuhamad:

 Always.

Jika kau sayang seseorang,

Apa sahaja kau lakukan dengan dia,
bila part perpisahan tu yang berat hati.

Macam susah sangat nak tinggalkan.
Even nak cakap “bye” pun macam
still rasa nak cakap lagi.

Tolong lah sentiasa ada untuk saya—
So that saya takkan berpisah dengan awak







imaginaryenemy-:

(by elizabeth sarah)



Tidak perlu engkau persoalkan ;

Mengapa & Bagaimana.
Kacak atau tidak kacak.
Tinggi atau rendah.
Sasa atau besar
Berkaca mata atau tiada

Kerana apa di pandangan orang bercinta

Yang tak indah di mata orang,
Indah sungguh di mata dia.



Terima kasih kerana masih ingat,
Ingat di mana pertemuan kita,
Ingat sewaktu pertama berjumpa,
Ingat segala pandangan pertama.

Mungkin,
Dengan apa yang kau perlihatkan.
Buat diriku rasa dihargai.
Buat diriku cukup merasai.

Kebahagiaan.



Bahagia boleh rasa sekejap
Sedih juga boleh rasa sekejap.

Jadi dengan apa yang diberi,
Nikmati lah sebelum ia berakhir.



Theme made by Max Davis.